Premium Kamer | Hof van Salland Hellendoorn

Deze Premium Kamer leent zich uitstekend voor een enkele overnachting of een kort verblijf.

De Premium Kamer is een ruime hotelkamer met aanvullende mogelijkheden zoals het zetten van koffie en thee. De faciliteiten van het park zijn binnen handbereik.

Elke Premium Kamer heeft een oppervlakte van ca. 25 m2 en is gelegen op de eerste verdieping van het complex aan het begin van het park. In de kamer vindt u twee boxspringbedden en een flatscreen televisie, een kastenwand en zitgelegenheid. Op de kamer treft u ook een espresso-apparaat van Illy en een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt maken. U heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.  Dankzij de vloerverwarming is de Premium Kamer in elk seizoen comfortabel. Uiteraard heeft u deze kamer de beschikking over draadloos internet.  Let op: hoewel de faciliteiten gelijk zijn, verschillen de kamers onderling qua invulling. U kunt een specifieke kamer met voorkeur boeken. 
Tip: combineert u uw wandel- of fietsvakantie met een overnachting in een Premium Kamer? Informeer naar onze bagageservice en haal- en brengservice, bel naar 0572 331 377.

Prijzen vanaf: 235.80 (controleer hier de prijs en beschikbaarheid)

Dit vind je misschien ook leuk...