Overig | Vorden | DG496

Uniek vier persoons vakantiehuisje in Vorden. Dit vrijstaande houten huis is gelegen op particulier erf. Vorden is een aangename plaats in de Achterhoek. De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte en haar gemoedelijkheid. Voeg daarbij de landgoederen, de imposante bomen, de kastelen, de dorpen met een goed winkelbestand en de vele fiets- en wandelroutes en daar zijn de ingrediënten voor een ontspannen verblijf in de natuur. Dit leuke vakantiehuisje heeft een grote ruimte beneden met open keuken, badkamer, bedstee, een ruime zithoek en een eethoek  Alle genoemde hoeken hebben een raam met zicht op de landerijen en de tuin. Bij mooi weer heb je een eigen terras in een grotendeels omheinde tuin.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 263.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Een zitkamer met een gezellige zithoek met TV en terrasdeuren naar het buitenterras. Er is een open keuken met onder andere een vierpits kookgelegenheid, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Beneden is er een afsluitbare bedstee met raam en bed van 200 bij 200 cm. Boven is er een open zoldering met twee eenpersoonsbedden. Ook bevindt zich de aparte badkamer met douche, toilet en wastafel beneden.
.
Buiten: een terras met vier terrasstoelen en tafel, een afgebakende tuin met zicht op een wei met drie eigenwijze ezels.

Uniek 4 persoons vakantiehuisje in de Achterhoek

Dit vind je misschien ook leuk...