Overig | Vakantiepark Het Timmerholt Westerbork | DG611

Dit luxe zes persoons landhuis aan het water is uitermate geschikt voor mindervalide gasten. Er zijn diverse aanpassingen gedaan waardoor een verblijf in dit vakantiehuis voor rolstoelgebruikers erg aangenaam is. De tuin is op het zuid-westen gelegen en beschikt over een eigen aanlegsteiger vanwaar u gemakkelijk uw vishengel uitgooit in de grote vijver. Eén van de badkamers beschikt over een heerlijk ligbad, douche en een sunshower. Er is een tillift, douchestoel en een douchebrancard aanwezig. Als kers op de taart geniet u buiten de accommodatie volop van uw eigen jacuzzi en sauna.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 318.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Dit geheel gerenoveerde vakantiehuis met vloerverwarming heeft een gezellige woonkamer met comfortabele zitbank, een sfeerhaard en een SmartTV. De keuken beschikt over alle gewenste apparatuur als een combi-magnetron, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie. De eerste etage telt drie slaapkamers met extra lange boxsprings (lengte: 210cm). De badkamer op de eerste etage beschikt over een douche, wastafel en een toilet. 

In de tuin bevindt zich een heerlijke buitenspa met jacuzzi en sauna waar u als gast privé gebruik van kunt maken. De tuin heeft een eigen aanlegsteiger welke goed toegankelijk is voor roelstoelgebruikers. 
MIVA:
Op de begane grond bevindt zich één (kinder)slaapkamer met plafondtillift en een hoog/laag bedbox (200cm x 90cm). De hoogte van de bedbox gemeten vanaf de bovenkant van het matras tot de bovenkant van het bed is 80cm. Ook de badkamer op de begane grond heeft een plafondtillift. Tevens is er een douchebrancard (170cm) en een douchestoel aanwezig en beschikt het toilet over beugels. Deze badkamer heeft een ligbad en een heerlijke sunshower. Zo kunt u extra ontspannen door middel van infraroodstralen of verantwoord zonnen. 

*U wordt verzocht uw eigen tilzakken mee te brengen. Ter reserve zijn er in de accommodatie een achttal tilzakken aanwezig in diverse maten. De tilliften zijn zowel geschikt voor een shuiflock als een lus.

Luxe 6 persoons vakantiehuis met steiger aan het water en geschikt voor mindervaliden.

Dit vind je misschien ook leuk...