Overig | Vakantiepark Het Timmerholt Westerbork | DG146

Prachtige 20-25 persoons groepsaccommodatie met gratis goede kwaliteits WiFi op kindvriendelijk Vakantiepark Het Timmerholt. Ideaal voor grote families en groepen. Dit vakantiepark staat bekend om haar rust en ruimte in een schitterende omgeving. U kunt bij ons ook terecht met een grote groep vrienden of uw gehele familie. Op dit vakantiepark is voor ieder wat wils! In de zomermaanden is het fijn om in de omgeving te fietsen of in het kunstmatig aangelegde meer te roeien, zwemmen of te vissen. Kinderen hebben alle ruimte in dit park. Het park is geheel kindvriendelijk. Er is een speeltuin met een groot speelkasteel. Langs het meer zijn zandstrandjes aangelegd, U kunt hier zwemmen, voetballen, vissen, volleyballen, basketballen, kanovaren, waterfietsen of skelteren. Op het park vindt u een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een jeu-de-boules-baan.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 740.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze groepsaccommodatie bestaat uit vijf geschakelde wooneenheden die in een halve cirkel gebouwd zijn. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20-25 personen. In elk van de vijf wooneenheden bevinden er drie slaapkamers. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte. Deze gemeenschappelijke ruimte bestaan uit een livingroom met twee flatscreen-TV’s, home cinema set met dvd-speler, Nintendo-Wii en leeshoek, een centrale open eetkeuken met onder andere een Senseo apparaat, perfect-draft, koelvriescombinatie, vaatwasser en elektrisch koken. 

– Boekt u voor 12 personen? Dan beschikt u over drie wooneenheden met negen slaapkamers en de gemeenschappelijke ruimte.
– Boekt u voor een gezelschap tussen 12 en 16 personen beschikt u over vier wooneenheden met 12 slaapkamers en de gemeenschappelijke ruimte. 
– Boekt u voor een gezelschap met meer dan 16 personen, dan boekt u de gehele accommodatie. U kunt dan gebruik maken van de vijf wooneenheden met 15 slaapkamers en de gemeenschappelijke ruimte.

Eventueel kan er per bungalow één slaapplaats bijgemaakt worden, zodat er voor maximaal 25 mensen plaats is. Dit gebeurt door middel van een slaapbank. U kunt alleen van buitenuit van de slaapverblijven naar het woonverblijf. Deze (gehele gelijkvloerse) woning is ook rolstoeltoegankelijk en beschikt over beugels bij het toilet. Op aanvraag kan er een douchestoel geplaatst worden.

Exclusieve 20 tot 25 persoons gelijkvloerse groepsaccommodatie in Westerbork.

Dit vind je misschien ook leuk...