Overig | Vakantiecomplex De Kattenberg Winterswijk | DG178

Deze prachtige luxe vakantieappartementen (vier appartementen onder één dak) zijn midden in de bossen van Winterswijk gelegen. Op nog geen vijf minuten van de vakantiewoning ligt het natuurreservaat “het Korenburgerveen en Meddoseveen” te Winterswijk. Vanuit uw appartement kunt u zo de schitterende tuin in wandelen om heerlijk tot rust te komen.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1376.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

De vier appartementen beschikken elk over twee badkamers, een eigen parkeergelegenheid een terras. 
Luxe, vier keer zes persoons vakantiewoning met sauna en gratis internet. Elke woning heeft drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. De ruime gezellige woonkamers beschikken over een kabel keluren televisie, DVD speler en radio.De keukens zijn voorzien van een magnetron, bakover, vaatwasser, koffie-apparaat, waterkoker en een koel/vriescombinatie. De badkamer is voorzien van een wastafel met een apart toilet en een sauna.
Verder kunt u zich heerlijk ontspannen bij het vuur van een moderne ingebouwde gashaard. De gehele begande grond is voorzien van vloerverwarming.
U beschikt niet over een gezamenlijke verblijfsruimte. U beschikt over vier naast elkaar gelegen zes persoons appartementen. Doorgaans kan er gemakkelijk met 12 personen in één appartement gezamenlijk gegeten worden.

Groepsaccommodatie voor 24 personen met sauna en gratis internet in Winterswijk

Dit vind je misschien ook leuk...