Overig | Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt Enter | OV154

Luxe 26 persoons groepsaccommodatie op Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt. Het Vakantiecentrum ligt op de grens van Salland en Twente nabij Enter. Een uniek stukje Nederland wat het ontdekken zeker waard is. In de omgeving kunt u mooie wandel- en fietstochten maken door de groene natuur. Het landschap wordt afgewisseld met bossen, weilanden en rivieren. Op het vakantiecentrum zelf is er voor jong en oud van alles te doen. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig, er is een pannakooi, een All Weather Tennisbaan, een snackbar, mooie buiten speeltuin en natuurlijk het mooie buitenzwembad voor in de zomermaanden.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 991.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Het gezellig ingerichte vakantiehuis heeft een zeer riante woonkamer met een gezellige zithoek en drie grote eettafels. Er is een open keuken met onder andere een combi-magnetron, oven, vaatwasser, achtpits gaskookstel, grote koelkast en een vriezer. Het grote koffiezetapparaat zet voor grote gezelschappen koffie, de grote filters zijn aanwezig. Er is een ruime bijkeuken.
Beneden zijn er drie vierpersoons slaapkamers. Verder zijn er beneden de douches en de toiletten. Op de boven verdieping zijn er eveneens drie slaapkamers: één voor drie personen, één voor vier personen en één voor 10 personen. Alle bedden hebben de afmeting 80×200 cm. Verder zijn er twee kinderstoelen en één campingbedje aanwezig.

Luxe 26 persoons vakantieboerderij in Enter

Dit vind je misschien ook leuk...