Overig | Resort Reestervallei IJhorst | OV041

Deze mooie groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 21 personen. Deze groepsaccommodatie staat op het unieke Resort Reestervallei te IJhorst. Het dorp IJhorst ligt nabij Meppel en is omgeven voor veel bos in een schitterend coulisselandschap. Dwars door dit prachtige landschap kronkelt het riviertje Reest. Er zijn prachtige fietsroutes dwars door de bossen en omliggende plaatsjes aangelegd langs rivier Reest. Bij hogere temperaturen kunt u een heerlijke verfrissende duik nemen in de natuurlijke zwemvijver “De Zwarte Dennen”, in het nabij gelegen bos. De vijver beschikt over een fraai zandstrand, ruime ligweiden en een speelplaats voor de kinderen. Op het resort zelf is er een mooie tennisbaan, een midgetgolfbaan, een klein openluchtzwembad en een mooie visvijver. Een verrassende vakantiebestemming!
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 624.50 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze prachtige groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 21 personen en bestaat uit een hoofdwoning en aangrenzend een appartement. Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen. 
 
Via een open verbinding via de woonkamer van de hoofdwoning, komt u in het appartement. Hier vindt u een woonkamer met zithoek en televisie. Aangrenzend is de compleet uitgeruste keuken die onder andere voorzien is van een vaatwasser en filterkoffiezetapparaaat. De hoofdwoning heeft een grote woonkamer met een gezellige zithoek met televisie en aangrenzend de eettafel. Ook deze keuken is compleet ingericht en beschikt onder andere over een vaatwasser en filterkoffiezetappartaat.
 
Alle negen slaapkamers zijn op de eerste verdieping gelegen en zijn allen voorzien van eenpersoonsbedden. Er is een slaapkamer voor zes personen, een slaapkamer voor een persoon en zeven slaapkamers voor twee personen. Er zijn vier badkamers, twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Alle badkamers zijn voorzien van douche of ligbad. Verder zijn er drie toiletten, waaronder twee aparte toiletten. 
 
Buiten is er een grote omheinde tuin met gemeubileerd terras. Er is ruimte om twee auto’s direct bij het vakantiehuis te parkeren. De overige auto’s kunnen geparkeerd worden bij de algemene parkeerplaats bij de receptie.

Prachtige 21 persoons groepsaccommodatie gelegen op een unieke locatie nabij IJhorst.

Dit vind je misschien ook leuk...