Overig | Putten | DG084

Deze mooie, gastvrije en vooral sfeervolle groepsaccommodatie ligt in het prachtige buitengebied van Putten. Het groepsverblijf is uitermate geschikt voor gezellige familieweekenden of andere soorten groepen.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1503.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

De zeer royale accommodatie bevindt zich boven de voormalige stallen van een buiten gebruik zijnde boerderij. Ook voor cursussen, vergaderingen of bedrijfstrainingen kunt u hier prima terecht. Het vakantieverblijf is prima te bereiken via een zeer royale, brede en "luie" trap aan de buitenzijde. De accommodatie is ingericht met een zit- en eethoek met televisie. Er is een computer aanwezig en u kunt kosteloos gebruik maken van draadloos internet (WIFI). De groepsaccommodatie heeft zes vijf-persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Er zijn drie kinderbedjes en twee kinderstoelen in de accommodatie aanwezig.
Er is een royale keuken die van alle gemakken is voorzien zoals bijvoorbeeld een zes-pits gasstel, twee vaatwassers, twee koelkasten, een vriezer en een een koffieautomaat (eerste kopje koffie is gratis, daarna zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de koffieautomaat). Ook is er een wasmachine aanwezig die u kunt gebruiken. Er is standaard voldoende WC-papier, koffiefilters en vuilniszakken aanwezig. Rondom de accommodatie is voldoende ruimte voor sport en spel. Er is een voetbalveldje, een BBQ plaats (met afdak) en ook een heerlijk buitenterras.
Aanwezige spellen:
– Tafeltennistafel
– Tafelvoetbalspel
– zes-op-een-rij
– Reuze-sjoelbak
– Touwtrekken
– Computerspelletjes
– Trampoline
– Trapskelters

Gezellige 15 tot 30 persoons groepsaccommodatie met gratis internet en jacuzzi

Dit vind je misschien ook leuk...