Overig | Oudega | FR164

Aan het water in Friesland staat deze 40 persoons groepsaccommodatie in Oudega. De Friese stelpboerderij ligt op loopafstand van het watersportdorp Oudega (gemeente Zuid West Friesland) aan de Oudegaaster Brekken. De groepsaccommodatie beschikt over een grote recreatieruimte met dansvloer, ruime eetvoorzieningen en negen luxe slaapkamers. De locatie wordt veel gebruikt voor schoolkampen, bedrijfsuitjes, studentenuitjes,  introductieweken, vrienden- en familieweekenden en groepsvakanties. Volledige programma’s met activiteiten en eten- en drinken behoren tot de mogelijkheden. Tevens is de locatie ook los te huur.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 2278.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

De groepsaccommodatie biedt ruimte aan groepen van maximaal 40 personen en beschikt over een grote recreatieruimte. De recreatie ruimte bestaat onder meer uit een dansvloer met feestverlichting, geluidsinstallatie, bar met spoelkeuken, losse zitkamer en openslaande deuren naar het terras. De recreatieruimte is direct verbonden met het terras, het speelveld en de haven. 
De keuken is volledig ingericht met 6-pits gasfornuis, koel- en vrieskast, grote oven, magnetron, kookgerei, borden en bestek. U hoeft zelf niet meer mee te nemen.  

Er zijn negen slaapkamers, ieder slaapvertrek heeft een eigen wastafel, toilet en douche.
– Eerste verdieping: één driepersoons- één vierpersoons-, twee zespersoons-, één achtpersoons-, twee negenpersoons slaapkamers.
– Begane grond: één tienpersonen- en één elfpersoons slaapkamer (eigen wastafels, toilet en douche)

Prachtige 40 persoons groepsaccommodatie aan de Friese Meren.

Dit vind je misschien ook leuk...