Overig | Groepsaccommodatie en Vakantiepark Costa del Zeumeren Voorthuizen | DG283

Van vlotbouwen tot zingen bij het kampvuur. Outdoor en survival, zeskamp, kanovaren, waterskiën en wake-boarden op het recreatiegebied met de plas pal naast deze mooie ruime groepsaccommodatie. Omgeven door weilanden met paarden en koeien, bossages en de recreatieplas staat deze praktisch ingerichte en ruime groepsaccommodatie.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1706.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze groepsaccommodatie beschikt over een grote centrale eetzaal/huiskamer. De slaapzalen, keuken en sanitaire ruimtes zijn direct aan deze centrale ruimte gelegen. De huiskamer is gezellig ingericht met houten eettafels en stoelen. In een hoek van de huiskamer is een gezellig zitje met wat banken en fauteuils. 
Keuken:
De keuken is voorzien van twee stuks vier-pits gasfornuizen. Er zijn ruim voldoende grote kookpannen, koekenpannen, vergieten, schalen, grote opscheplepels, juslepels, spatels, broodmessen, borden, bestek, dienbladen, plastic bekers en kopjes/schotels. Verder is er een koffieapparaat en een waterkoker.
Slapen:
Deze groepsaccommodatie beschikt over vier slaapzalen met stapelbedden. Op de stevige bedden liggen vrolijke rood-witte kussens en hoeslakens. Er zijn twee grote slaapzalen met 26 slaapplaatsen, een zaal met 16 slaapplaatsen en een zaaltje met acht slaapplaatsen.
Sanitair:
Het sanitair en de douches zijn schoon en fris. De toiletten zijn recent volledig vernieuwd. De wasmachine en droger bevinden zich elders op het terrein.

Grote groepsaccommodatie voor 60 tot 76 personen

Dit vind je misschien ook leuk...