Overig | Giethoorn | OV221

Prachtig gelegen 34 persoons groepsaccommodatie aan het water in Giethoorn. Deze groepsaccommodatie is samen met een andere groepsaccommodatie gevestigd in dezelfde woning, maar u heeft wel uw eigen privacy. Bij de groepsaccommodatie liggen een aantal roeiboten waar u tijdens uw verblif gratis gebruik van kunt maken. Een hengeltje uitgooien mag ook voor de accommodatie (zorg natuurlijk wel voor een vispas).
De accommodatie is uitermate geschikt voor families en vriendengroepen. Zo is er een sportveld met een volleybalnet, een speeltuintje voor de kinderen en een tafeltennistafel. Mocht het weer even niet meezitten, dan kunt u zich vermaken in de recreatieruimte. Het oude dorp Giethoorn is binnen enkele minuten wandelafstand te bereiken. Hier kan volop Gieterse punters, elektrosloepen, kano’s, of fietsen huren.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1848.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze accommodatie beschikt over een grote woon-eetkamer met voldoende ruimte om met elkaar aan tafel te kunnen zitten. Mocht het weer even niet meezitten, dan kunt u zich vermaken in de recreatieruimte. Er is een ruime en professionele keuken voorzien van alle gemakken.
De accommodatie heeft dertien slaapkamers, waarvan vijf op de begane grond en acht op de bovenverdieping. Op de begane grond zijn er twee mindervalide slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer en drie slaapkamers met elk één stapelbed die samen een toilet en douche delen. Op de bovenverdieping zijn er vier slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer, één slaapkamer met vier eenpersoonsbedden en eigen badkamer, één slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, één stapelbed en een eigen badkamer, één slaapkamer met drie eenpersoonsbedden en een eigen badkamer en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, één stapelbed en een eigen badkamer.  
Buiten de accommodatie heeft u over de beschikking over een ruim gemeubileerd terras, zijn er een aantal speeltoestellen voor de kinderen en heeft u toegang tot het sportveld. De tuin en de parkeerplaatsen zijn (deels) voorzien van grind, hierdoor is de acccommodatie minder geschikt voor gasten welke volledig rolstoel gebonden zijn.

Supermooie 34 persoons luxe groepsaccommodatie in Giethoorn.

Dit vind je misschien ook leuk...