Boerderij | Sneek | FR139

Zijn jullie die gezellige groep die graag een spannende of hilarische uitdaging aangaat? Dit is dé ideale groepsaccommodatie met gratis WiFi en vele outdoor activiteiten speciaal georganiseerd voor schoolkampen, scoutinggroepen, families en studenten- en vriendengroepen. In het typisch Friese Sneek, aan het Sneekermeer, staat deze 40 persoons groepsaccommodatie met maar liefst negen slaapkamers, vier douches en zes toiletten en een professionele keuken. De accommodatie is gevestigd in een voormalige stolpboerderij en is prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Achter de accommodatie kunt u zeilboten huren (met of zonder instructeurs) en van hieruit zo het meer op! Rondom de accommodatie worden (op verzoek) allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Enkele voorbeelden zijn kitesurfen, fierljeppen, stand up padle boarden, kanoën en zeilen. Durf jij de uitdaging aan?!
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1878.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze ruime groepsaccommodatie beschikt over een grote groepsruimte waarin gezellig met zijn allen gegeten kan worden. Het eten kan bereidt worden in een luxe en professionele keuken voorzien van onder andere een vaatwasmachine, zes-pits gasfornuis, een koel-/vriescombinatie, grote oven, magnetron en uiteraard voldoende kookgerei en servies. 
Er zijn negen slaapkamers waarvan drie achtpersoons slaapkamers beneden, vier achtpersoons- en twee zevenpersoons-kamers boven. De stapelbedden zijn voorzien van goede matrassen. (zelf slaapzak en/of dekens meebrengen) Verder heeft de groepsaccommodatie twee gescheiden sanitaire gedeeltes met ieder twee douches en drie toiletten. 
Buiten de accommodatie is het gegarandeerd heerlijk genieten geblazen van het prachtige uitzicht met heerlijk buitenterras voorzien van picknicktafels. Op het gehele perceel zijn twee speelvelden. Aan de voorkant is een volleybalveld en achter de locatie bevindt zich een groter voetbalveld. Parkeren kan achter op eigen terrein.
De locatie beschikt over een eigen haven waar 15 polyvalken, kano’s, SUP boards/ SUP POLO en outdoor materialen ingezet kunnen worden voor een uniek verblijf.

40 persoons groepsaccommodatie in Friesland aan het Sneekermeer

Dit vind je misschien ook leuk...