Boerderij | Orvelte | DG142

Topklasse groepsaccommodatie! In deze nieuw gerealiseerde groepsaccommodatie zal het u werkelijk aan niets ontbreken. Er zijn in het totaal 17 tweepersoons slaapkamers en 15 badkamers Eén badkamer is volledig aangepast voor mindervalide personen, met aangepaste wastafel, beugels naast het toilet en vast/losse douchestoel. De woonkamer en de eetkamer worden sfeervol, modern en met smaak ingericht. Deze accommodatie is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk familieweekend of voor intensieve bedrijfstrainingen. Als u in Witteveen verblijft kunt u eindeloos dwalen over zandpaden op de ruige zandvlakten, de geur opsnuiven van paars bloeiende wilde heidevelden en oog in oog staan met Schotse Hooglanders in één van de nationale parken. Dit is Midden-Drenthe op zijn mooist!
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1224.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze grote groepsaccommodatie heeft een ruime zitkamer met voldoende zitplaatsen en een grote flatscreen televisie en geluidsinstallatie. In de gehele accommodatie kunt u gratis gebruik maken van het internet. De grote professionele keuken biedt u de mogelijkheid om heerlijke gerechten te koken voor u en uw reisgezelschap. Voor de kinderen is er een grote speelzolder met tafeltennistafel, spelletjes, knutselhoekje, televisie en zitzakken. 

Op de beneden verdieping zijn zes slaapkamers elk voor twee personen en vier badkamers. De badkamers hebben elk een douche, wastafel en toilet. Eén van de badkamer is aangepast voor mindervaliden. Op de boven verdieping zijn nog 11 slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. 
Buiten de woning is een speeltuin met speeltoestellen en een springkussen voor de kinderen. Ook is er een fijne tuin met twee terrassen.

Groepsaccommodatie voor 34 personen in Witteveen, Drenthe.

Dit vind je misschien ook leuk...