Boerderij | Gorredijk | FR1027

U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude 20 persoons boerderij. De accommodatie heeft acht slaapkamers allen met eigen badkamer. Een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw dierbaren en nieuwe energie op te doen. De karakteristieke binten van de boerderij vormen een prachtig decor voor het landelijke en modern strakke interieur. Waar vroeger de staldeuren zaten zit nu een grote glazen pui. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. De tuindeuren leiden naar het terras gelegen op het zuiden. Het terras nodigt uit voor uitgebreid genieten en heerlijk eten met gebruik van de barbecue. Of maak een wandelingetje door de tuin en neem een kijkje bij de (vis)steiger. De tuin grenst namelijk direct aan een zijtak van de Opsterlandse Compagnonsvaart. Deze vaart is onderdeel van de Turfroute, een recreatieve vaarroute, die vooral in de zomer zorgt voor een gezellige aanblik. U kunt bij de steiger ook een eigen bootje aanleggen. Aan de andere kant van de boerderij bevindt zich een tweede terras waar u ’s avonds een vuurtje kunt stoken in de buitenhaard. Kinderen kunnen zich in de tuin heerlijk uitleven en natuurlijk de kano’s geven altijd veel plezier en staan gratis tot uw beschikking.
Deze prachtige accommodatie is landelijk gelegen op ongeveer 2,5km buiten het bloeiende dorp Gorredijk, in de Zuidoosthoek van Friesland genaamd De Friese Wouden. Een uniek landschap van weiland en water, maar ook van veenontginningen, heidegebieden, bossen en beken. Deze accommodatie is een mooi startpunt als u houdt van wandelen, fietsen, vissen of varen. De accommodatie ligt aan de Opsterlandse Compagnonsvaart. Deze vaart is onderdeel van de Turfroute. De boerderij ligt op de plek waar de turfschepen vroeger een scherpe bocht moesten maken.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1591.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

De accommoatie is luxe en comfortabel ingericht, met topproducten uit Friesland. Een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw dierbaren; om samen tot rust te komen, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben.De woonkamer is ingericht met een prachtige mix van landelijk en modern strak. Kenners zullen hier direct de hand van Gjalt Pilat in herkennen. De karakteristieke binten van de boerderij vormen een prachtig decor voor de comfotabele meubels en zitjes.  Waar vroeger de staldeuren zaten, zit nu een grote glazen pui. Hierdoor heeft u nu een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. De tuindeuren leiden naar het terras gelegen op het zuiden. In de voormalige stal van de boerderij vindt u een professionele keuken met kookeiland, twee vier-pits gaskooktoestellen, magnetron, vaatwasser en ruime werkbladen.  In deze keuken kunt u ook een kookworkshop volgen.
De boerderij heeft acht riante tweepersoonskamers, waarvan vier met een extra bed. U slaapt op hoogwaardige Avek boxsprings, kwaliteitsbedden uit Friesland sinds 1927. Vier bedden hebben zelfs een ingebouwd massagesysteem, waardoor uw spieren zich kunnen ontspannen en u snel de slaap kunt vatten. Alle slaapkamers hebben de beschikking over een eigen luxe badkamer met toilet, wastafel en douche. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en deze badkamers zijn mede ingericht op gebruik door mindervaliden. Ook het terras op het zuiden is comfortabel ingericht. Hier kunt u bij mooi weer heerlijk zitten. Genieten van de vogelgeluiden en de landelijke sfeer!

Schitterende 20 persoons groepsaccommodatie in Friesland

Dit vind je misschien ook leuk...