Boerderij | Diever | DG184

Prachtig gelegen aan de rand van het nationaal park “Het Drentsch- Friesche woud” ligt deze luxe en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie. Het gebruik van een sauna en hottub is optioneel. Er is een royale omheinde tuin waar kinderen heerlijk kunnen klimmen op het klimrek of kunnen spelen in de zandbak. Door de ligging aan de rand van het centrum van het toeristische brinkdorp Diever is deze accommodatie erg geschikt voor groepen die natuurbeleving willen combineren met de gezelligheid van een brinkdorp.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 2103.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Er  zijn 18 tweepersoons en 2 driepersoons slaapkamers. De meeste kamers beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en zijn voorzien van comfortabele éénpersoons bedden met dekbedden. In de hoeve bevindt zich tegenover de professionele keuken een ruime eetzaal/vergaderruimte(65 m²), ingericht voor 42 personen, met buffetmogelijkheid.
Voor een gezellige bijeenkomst heeft u de beschikking over een sfeervol ingerichte zitkamer van ruim 115 m² met een van eiken balken opgetrokken schouw met haardkachel. Uiteraard zijn er voldoende gerieflijke zithoeken voor een enerverende avond met een hapje of drankje bij de tv of gewoon onder elkaar bij de warmte uitstralende haard. Zowel vanuit de eetkamer als de zitkamer kunt u op het volledig omsloten terras komen, de beplanting garandeert u volledige privacy. Aan het terras grenst een ruime tuin van ca 2000 m² met speelweide.
 
NIEUW: In een afgeschermd gedeelte van de tuin heeft u de beschikking over een originele Finse sauna en Hottub.
Voor bedrijfsseminars is het mogelijk om een all-in arrangement te bespreken voor bijvoorbeeld 20 personen; u verblijft dan in éénpersoons kamers en heeft de beschikking over meerdere vergader- en ontspanningsruimten. Uiteraard gaat dit met volledige verzorging en kunnen audiovisuele hulpmiddelen geregeld worden. Aangezien dit maatwerk betreft, bespreken wij graag uw wensen om tot een resultaat gerichte bijeenkomst te komen in een ontspannen en informele sfeer. Vanzelfsprekend bent u dan als enige groep onze gast en bent u onder elkaar.

Luxe 43 persoons groepsaccommodatie in Diever

Dit vind je misschien ook leuk...