Overig | Veluwerhof Vierhouten | DG233a

Deze luxe accommodatie is geschikt voor maximaal zeven personen. Dit is de ideale vakantieplek voor de hele familie! Uw kinderen spelen in de speelkamer of op het sportveldje, terwijl u geniet van de rust van De Veluwe. Een dagje zwemmen is mogelijk in het nabij gelegen Veluwermeer.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 428.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze ruime en landelijke accommodatie biedt plaats tot maximaal acht personen. Het huis heeft een luxe keuken met vaatwasser, grote koelkast, combi magnetron en vriezer, Een sfeervolle eetkamer en een zitkamer beschikkend over een televisie, dvd-speler, radio en boeken. Met twee badkamers en twee toiletten zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn negen slaapplaatsen verdeeld over vier slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gelegen op de begane grond en twee op de bovenverdieping. De accommodatie is op onderdelen aangepast voor mindervaliden, zoals de ruime badkamers, die daardoor ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. In de accommodatie zijn brede deuren en geen drempels. Op verzoek kan er een hoog/laag bed geplaatst worden. Door deze aanpassingen is de accommodatie ook uitstekend geschikt voor zorggroepen. De accommodatie beschikt over een gratis WiFi verbinding.

Ook aan de kinderen is gedacht. Om de woning ervaart u de ruimte waar de Veluwe bekend om staat. In de naastgelegen speelschuur kunnen kinderen tafeltennissen, air-hockey spelen en sjoelen. Daarnaast is er een klein speeltuintje aangelegd met bijvoorbeeld een glijbaan en binnen 100m vindt u de door de gemeente aangelegde speeltuin met nog meer speeltoestellen.

Zeer luxe 8 persoons vakantiehuis op de Veluwe

Dit vind je misschien ook leuk...