Overig | Veluwerhof Vierhouten | DG233

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 25 personen. Dit is de ideale vakantieplek voor de hele familie! Uw kinderen spelen in de speelkamer of op het sportveldje, terwijl u geniet van de rust van De Veluwe. Een dagje zwemmen is mogelijk in het nabij gelegen Veluwermeer.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1248.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Door middel van het samenvoegen van drie afzonderlijk aan elkaar grenzende gedeeltes ontstaat deze groepsaccommodatie. Deze groepsaccommodatie biedt plaats tot maximaal 25 personen. Er zijn twee luxe keukens met beide een grote koelkast, vaatwasser, combi magnetron en vriezer. Beide zitkamers beschikken over een televisie, dvd-speler, radio en boeken. De sfeervolle eetkamer biedt een eettafel waar 25 personen aan plaats kunnen nemen, en beschikt over genoeg servies en bestek voor iedereen. Ook vindt u hier warmhoudtplaten. Met vijf badkamers en vijf toiletten zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. De 25 slaapplaatsen zijn verdeeld over negen slaapkamers (twee of drie-persoons) en een slaapzaal voor zeven personen. Op de beneden verdieping vinden u twee slaapkamers met elk een stapelbed (90×200) en twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed (160×200). Op de bovenverdieping is een slaapzaaltje met zeven éénpersoonsbedden (90×200), twee slaapkamers met een tweepersoonsbed (160×200/210), en twee slaapkamers voor drie personen met een tweepersoonsbed (140×200) en een éénpersoonsbed (90×200). 

Buiten vindt u een zonnig terras met tuinmeubilair voor 25 personen. De accommodatie is op onderdelen aangepast voor mindervaliden, zoals de ruime badkamers, die daardoor ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. In de accommodatie zijn brede deuren en geen drempels. Door deze aanpassingen is de accommodatie ook uitstekend geschikt voor zorggroepen. De accommodatie beschikt over een gratis WiFi verbinding.

25 Persoons groepsaccommodatie in Vierhouten

Dit vind je misschien ook leuk...