Overig | Monschau | DE064

Combinatie van twee prachtige vakantiewoningen in het grote natuurpark Ardennnen-Eifel, op een paar kilometer van de Duits-Belgische grens.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 956.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Accommodatie 1 voor 6 personen
Deze vrijstaande accommodatie is toegankelijk via een eigen brug. De 6 persoons accommodatie heeft op de benedenverdieping 2 slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden en een met een stapelbed. Op de bovenverdieping bevind zich een gezellige woonkamer met open keuken en houtkachel, een 2 persoons slaapkamer met twee eenpersoonbedden, en een badkamer met douche en toilet. U dient zelf bedlinnen mee te brengen.
Accommodatie 2 voor 12 personen
Er zijn nogal wat niveauverschillen in en om het gebouw. Je vindt op verschillende hoogtes terrassen en trappen. Om die reden is het huis ongeschikt voor rolstoelgebruikers en voor mensen die erg moeilijk ter been zijn. Het huis is centraal verwarmd (propaangas). Er zijn twee houtkachels.
De keuken en woonkamer (65m2) liggen op de bovenste verdieping. In het eetgedeelte kun je met 12 mensen zitten. Op deze verdieping is ook nog een slaapkamer (20m2) en een badkamer met douche en wc. Daarnaast tref je een prachtig groot balkon aan gelegen boven de beek.
De meeste slaapkamers zijn op de middenverdieping gesitueerd. Er bevinden zich vier ruime (20m) tweepersoons slaapkamers. Op die zelfde verdieping tref je nog twee kleinere eenpersoons slaapkamers aan. Voor de kleintjes beschikt u over een houten ledikantje, één campingbedje, twee kinderstoelen en een babybadje. U dient zelf bedlinnen mee te brengen. Op deze verdieping is een ruime badkamer met douche, dubbele spoelbak en twee wc’s.
Het “souterrain” van 30m bestaat uit een recreatieruimte met o.a. tafelvoetbal en spelletjes. Er is een aparte saunaruimte met een eenvoudige zonnebank.
Er is gratis WIFI aanwezig.

Geen omschrijving

Dit vind je misschien ook leuk...