Overig | Dwingeloo | DG094

Ideale accommodatie voor een gezellig weekend uit met uw gehele familie, vrienden, collega’s of vereniging. Deze bijzonder mooie en totaal gerenoveerde groepsaccommodatie staat in het centrum van het prachtig mooie brinkdorp Dwingeloo. In de zomer is het er goed vertoeven op een van de vele gezellige terrasjes. In Dwingeloo dorp zijn er tal van mooie restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Zelfs is er in het naastgelegen gedeelte een mooi restaurant gevestigd. Eventueel bestaat de mogelijkheid uw weekend van hieruit geheel of gedeeltelijk te laten cateren.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1178.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Er zijn in deze accommodatie twee tweepersoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer en er is één vierpersoons slaapkamer met een eigen badkamer.

Verder zijn er twee slaapzalen, één voor 16 personen en één voor 12 personen, met ieder hun eigen sanitaire voorzieningen. Ook voor kleinere groepen is dit huis door zijn rustieke uitstraling toch gezellig. In geval van slecht weer zijn binnen in de groepsaccommodatie qua recreatie genoeg mogelijkheden. Behalve de gelegenheid voor een bordspel of een potje kaarten zijn er verschillende binnenactiviteiten die zonder veel moeite gerealiseerd kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn darten, sjoelen en er is een pooltafel aanwezig.

Groepsaccommodatie voor 35 personen in Dwingeloo.

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste en leukste aanbiedingen in je mailbox!

Bedankt voor je inschrijving!