Landhuis | Vakantiepark Het Timmerholt Westerbork | DG153D

Deze schitterende zes persoons vakantiehuizen beschikken over gratis internet en staan op een Vakantiepark Het Timmerholt in Westerbork. Bij deze huiscode huurt u twee zes persoons vakantiewoning nabij elkaar. In de zomermaanden is het fijn om in de omgeving te fietsen of in het kunstmatig aangelegde meer te roeien dan wel in het water te zwemmen of te vissen. Kinderen hebben alle ruimte in dit park. Het park is geheel kindvriendelijk. Er is een speeltuin met een groot speelkasteel. Langs het meer zijn zandstrandjes aangelegd, je kan hier zwemmen, voetballen, vissen, volleyballen, basketballen, kanovaren, waterfietsen of skelteren. Op het park vindt u een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een jeu-de-boules-baan. Op dit vakantiepark is voor ieder wat wils!
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 540.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

U huurt twee zes persoons vakantiehuizen welke beide beschikken over centrale verwarming. Ook hebben de deze vakantiehuizen nagenoeg dezelfde indeling en woonoppervlakte. Op de begane grond is er een woonkamer met gezellig zit- en eethoek, een volledig uitgeruste keuken met onder ander combi-magnetron/oven. Op de begane grond vindt u één slaapkamer met twee één-persoons bedden. Ook is er een toilet op de begane grond. De badkamer met bad en/of douche en soms ook een tweede toilet bevindt zich op de bovenverdieping. Boven vindt u tevens twee slaapkamers met elk twee één-persoons bedden. De vakantiehuizen worden gekenmerkt door een mooie tuin met terras en terrasmeubilair. De woningen staan of vlakbij of aan het water.
De vakantiehuizen liggen nabij elkaar op het park. Huurt u liever twee huizen onder één kap? Dan verwijzen wij u graag naar huiscode DG018 op onze website.

Twee 6 persoons vakantiehuizen bij/naast elkaar in Westerbork

Dit vind je misschien ook leuk...