Landhuis | Grönebach | DS011C

Op slechts drie kilometer van de, misschien wel, bekendste wintersport plaats van Duitsland Winterberg en drie kilometer van de Hillestausee vind u deze bovengemiddeld luxe 18 persoons groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is uitgerust met alle denkbare luxe, twee ruime woonkamers, twee goed uitgeruste keukens en drie fijne badkamers. Winterberg ligt op nog geen vijf minuten afstand. Een prachtige locatie voor uw wintersport, maar zeker ook voor een onvergetelijke zomervakantie. De omgeving biedt een tal aan adembenemende aktiviteiten en wandel- en mountainbiketochten. In de Hillestausee kunt u zwemmen, vissen, waterskien, surfen enz. Geniet van een actieve vakantie met vrienden of familie en maak prachtige herinneringen!
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 833.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze groepsaccommodatie bestaat uit twee royale appartementen boven elkaar. U heeft één centrale ingang. U huurt het gehele huis!

Huis één:
Heeft een smaakvolle en moderne woonkamer. De woonkamer en keuken zijn volledig uitgerust met allerlei apparaten, zoals: Draadloos internet, telefoon, PC, tablet, Blue-Ray, led-tv. De keuken heeft o.a. een magnetron, vaatwasser, oven, broodrooster, koffiezetapparaat, raclette, etc … Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Indien nodig  zijn er kinderbedjes en kinderstoel aanwezig. Een badkamer met douche en toilet en een toilet.
Huis twee:
Heeft eveneens een smaakvolle en moderne woonkamer. De woonkamer en keuken zijn volledig uitgerust met allerlei apparaten, zoals: Draadloos internet, telefoon, PC, tablet, Blue-Ray, led-tv. De keuken heeft o.a. een magnetron, vaatwasser, oven, broodrooster, koffiezetapparaat, raclette, etc … Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Indien nodig  zijn er kinderbedjes en kinderstoel aanwezig. Een badkamer met douche en ligbad en een badkamer ligbad. Tevens is er een seperaat toilet aanwezig.

Zeer luxe 16 persoons groepsaccommodatie nabij Winterberg.

Dit vind je misschien ook leuk...