Chalet | Nijensleek | DG045

Schitterend boshuisje! Dit sfeervolle chalet is comfortabel ingericht en geschikt voor 2 personen. Een prima plek om eens helemaal tot rust te komen. Deze rustieke accommodatie grenst aan de bossen van landgoed “De Eese”. Vanuit het chalet kunt u zo via de achtertuin op verkenningstocht door het bos en heidelandschap met zijn vele wandel- en fietspaden. Een prachtige plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Uw eigen bos compleet met schitterende vennetjes behoren tot uw achtertuin.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 293.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Bij binnenkomst valt u meteen de luxe ingerichte keuken op, die in open verbinding staat met de ruime woonkamer, welke modern is ingericht. Grenzend aan de kamer bevinden zich een was/ doucheruimte met toilet en een twee-persoons slaapkamer. Ook buiten is het hier heerlijk, op het terras kunt u gebruik maken van onze tuinstoelen en tafel. De woning beschikt over een eigen omheinde tuin. Of u nu in de zomer, winter, lente of herfst komt, door de prachtige ligging, is het hier in elk jaargetijde echt heerlijk vertoeven.
In dit vakantiehuis is het niet toegestaan om te roken.

Twee huisdieren in overleg, graag ras onder ‘opmerkingen’ vermelden. Huisdieren mogen niet alleen in de vakantiewoning achtergelaten worden.

Geen omschrijving

Dit vind je misschien ook leuk...