Boerderij | Giethoorn | OV325

Deze fleurige vakantieboerderij beschikt over maar liefst drie badkamers en drie slaapkamers! Op zoek naar een rustig vakantiehuis voor zes personen? Zoek dan niet verder! Hier geniet u volop van rust, ruimte en privacy. Het weidse uitzicht is overweldigend mooi. Rondom de boerderij is een grote tuin met vijver. De kippen scharrelen daar gezellig rond en de twee knuffelpony’s staan te wachten om geaaid te worden. De sfeervolle vuurplaats met driepoot is uitermate geschikt om te barbecueën. De leuke plaatsjes Giethoorn en Blokzijl liggen op fietsafstand en natuurgebied De Weerribben – Wieden ligt om de hoek.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 451.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

Deze groepsaccommodatie is gevestigd in het voorste deel van de woonboerderij en is geschikt voor maximaal zes personen. Beneden is een woonkamer, waar je heerlijk bij de houtkachel kunt zitten. De keuken heeft een 10 persoons eettafel. Het huis is sfeervol en met smaak ingericht. Er zijn drie slaapkamers met elk een eigen badkamer. De slaapkamers zijn royaal van afmeting en beschikken over fijne zitjes om je even terug te kunnen trekken. Rondom het huis ligt een grote tuin met een prachtige vijver, een mooie plek om bij mooi weer, lekker buiten te ontbijten. Tevens is er een vuurplaats en een driepoot barbecue aanwezig.
Rondom de boerderij scharrelen de kippen, pony’s en katten, je ervaart hier het echte boerderij-gevoel. Voor kinderen zijn de pony’s geweldig, het zijn echte knuffelpony’s. Een wandeling met de pony’s behoort zeker tot de mogelijkheden! Terwijl uw kinderen zich vermaken met de dieren, kunt u zelf heerlijk relaxen in de hangmat of wegdromen bij de vijver. 
Komt u met meer dan zes personen? Kijk dan eens bij onze 10 persoons vermelding van dit vakantiehuis. U kunt de woning vinden onder huiscode OV293.

Luxe 6 persoons vakantiehuis in Giethoorn

Dit vind je misschien ook leuk...