Appartement | Borculo | DG124

Deze bijzondere 20 persoons groepsaccommodatie is gevestigd in een monumentale boerderij in de Achterhoek. De geschiedenis van deze boerderij gaat terug tot de 14e eeuw. De gebouwen zijn 120 jaar oud en staan aan de rand van het dorp Haarlo. De boerderij wordt bewoond door een kleine woongroep met respect voor mens, dier en milieu. In een verbouwd gedeelte bevindt zich een sfeervolle groepsruimte die te huur is voor groepen van 20 personen. De accommodatie is heel geschikt voor natuur- en rustliefhebbers.
_____________________________________________________________________________
Prijs vanaf: 1158.00 (klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid)
_____________________________________________________________________________

De combinatie van een grote groepsruimte met slaapplaatsen voor 17 personen en een driepersoons appartement, maakt deze accommodatie geschikt voor 20 personen.
Groepsaccommodatie:
Beneden is een ruim en licht woon/werkgedeelte van 7,5 bij 11 meter met een vrij middenstuk van 7,5 bij 6 meter. Er ligt een blankhouten vloer en er zijn veel ramen. De ruimte wordt verwarmd door middel van heteluchtverwarming en met daarnaast een open haardkachel. Aan de woonruimte grenst een volledig ingerichte keuken (met vaatwasser en zes-pits gasfornuis met electrische oven), deze keuken staat in open verbinding met de woonruimte. Ook vindt u hier een piano. Er is een aparte bedrijfskeuken aan de andere kant van de gang, deze kunt u indien gewenst er apart erbij huren. In de hal zijn twee toiletten en een badkamer met twee douches. Boven is een nieuwe douche en toilet gebouwd. Hier zijn ook drie simpele kleine slaapruimtes met een vast tweepersoons bed (slaapcel, voor stellen of bijv. mensen die snurken), een slaapkamer met drie boxsprings en een ruime lichte zolder, mooi verbouwd met acht van elkaar gescheiden slaapplaatsen. De toegang tot een slaapcel is door de slaapzolder of door de slaapkamer, om bij de slaapcel te komen dient u goed ter been te zijn. De slaapruimtes zijn eenvoudig maar functioneel.  

Appartement: 
Naast de groepsaccommodatie ligt het driepersoons appartement met eigen sanitair. Prettig als bijvoorbeeld opa en oma, of een jong gezin zich even willen terug trekken.
Het is mogelijk om tegen een vergoeding van EUR 10 per persoon per twee uur een wellness ruimte te reserveren. Deze wellness ruimte beschikt over de volgende faciliteiten:
– Finse sauna met opgiet/stoommogelijkheid
– Infrarood sauna
– Koude stortemmer
– Koude waterslang
– Stortdouche warm en koud
– Warm en koud voetenbad
– Rustbed
– Zonnehemel
– Terras met zitje en ligstoelen.

20 persoons monumentale boerderij in de Achterhoek

Dit vind je misschien ook leuk...